«Καλημέρα Ελλάδα»: Άρεσε στα δυναμικά κοινά, δεν πήρε όμως την πρωτιά
Η νέα ενημερωτική πρόταση του ΑΝΤ1 μπήκε σφήνα στις εκπομπές των άλλων καναλιών και στην πρεμιέρα της ανακάτεψε την τράπουλα.
Το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 επέστρεψε στους δέκτες μας, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ανανεωμένο με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Βασίλη Χιώτη στο τιμόνι της παρουσίασης. Το μαγκαζίνο έκανε στην πρεμιέρα του 8,7% στο σύνολο του κοινού (ήταν 4ο στη ζώνη του), αλλά 12,4% στα δυναμικά κοινά (ήταν δεύτερο στη ζώνη του). Δεν τη λες και ακριβώς πρεμιέρα με το δεξί, όμως μετά το περσινό βατερλό κάτι δείχνει να κινείται στο Μαρούσι.
Μοιρασμένες νίκες
Κατά τα άλλα οι τηλεθεατές προτίμησαν τους… συνήθεις ύποπτους της πρωινής ενημερωτικής ζώνης που είχαν ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Το «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Γιάννη Πιτταρά έδωσε στον ΣΚΑΪ 18,1% στο σύνολο και 9,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στα ίδια ηλικιακά γκρουπ το «Ώρα Ελλάδος» με τους Μάνο Νιφλή και Γιάννη Κολοκυθά ανέβασε το OPEN στο 13,9% και 6,6% αντίστοιχα.
Το «Κοινωνία ώρα Mega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη χάρισε στο MEGA 13,4% στο γενικό σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό.
Τέλος, το «Νωρίς νωρίς» με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη, ελλείψει και άλλης ψυχαγωγικής πρότασης κράτησε την ΕΡΤ1 στο 5,3% στο γενικό σύνολο και στο 7,4% στους 18-54 χρόνων.